Meniu Închide

Dacă ești esti open-minded, flexibil/ă, ai abilități de comunicare, lucru în echipă, vrei sa avansezi în carieră, te invit în echipa mea din Mamaia!

Am analizat si dezvoltat ceva unic pentru Restaurantele din Mamaia, deoarece odată cu deschiderea teraselor și restaurantelor, una din măsurile de siguranță va fi prezentarea unui meniu digital clienților.

Am analizat toate aplicațiile și platformele web prezente pentru a realiza ceva ușor de utilizat pentru utilizatori cât și pentru Administratorii de Locații.
Abonamentul Standard Gratuit este valabil pentru 30 de zile cu opțiunile Abonamentului Premium incluse, pentru a beneficia de o experiență totală a platformei meniu-digital.ro

#MeniuDigital oferă un serviciu de #MeniuDigital Personalizat pentru locația ta ce poate fi accesat printr-o adresa ușor de tastat pe telefon, scanarea unui cod QR sau al unui tag NFC aflat pe masă.
#MeniuDigital este customizat, administrat, centralizat, personalizat și actualizat în timp real.

Meniu-Digial.ro este o platformă online de listare a produselor din Restaurante, Cafenele, Case de Vinuri, Cofetării și Patiserii.
Publicăm meniurile digitale cu posibilitatea utilizatorilor de a le vizualiza în locația dumneavoastră fizică sau în platforma meniu-digital.ro cu posibilitatea de comandă online cu opțiunea de Pick-up sau Livrare.

Pentru a ne motiva colegele oferim: comision la fiecare vanzare
Program flexibil (ideal pentru studenti,mămici,și fete)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *